PARTICULIEREN

PARTICULIEREN

diensten voor particulieren

diensten voor particulieren

Actueler dan ooit in een wereld die snel verandert: door automatisering en robotisering verandert de arbeidsmarkt drastisch. Tel daar het effect van corona op de economie bij op en het wordt duidelijk dat veel mensen op een punt in hun loopbaan komen waar ze onzekerheid ervaren en zich een groot aantal vragen gaan stellen.

Leidinggeven in welke omgeving dan ook, geeft en vraagt veel energie. In alle beroepsgroepen verandert de wereld snel: wat gisteren goed genoeg was, voldoet vandaag misschien al niet meer. Van de manager wordt verwacht dat hij zich aanpast maar wel authentiek blijft, dat hij meebeweegt maar niet zichzelf voorbijloopt. Maar hoe doe je dat en wie kan jou daarbij helpen?

Actueler dan ooit in een wereld die snel verandert: door automatisering en robotisering verandert de arbeidsmarkt drastisch. Tel daar het effect van corona op de economie bij op en het wordt duidelijk dat veel mensen op een punt in hun loopbaan komen waar ze onzekerheid ervaren en zich een groot aantal vragen gaan stellen.

Leidinggeven in welke omgeving dan ook, geeft en vraagt veel energie. In alle beroepsgroepen verandert de wereld snel: wat gisteren goed genoeg was, voldoet vandaag misschien al niet meer. Van de manager wordt verwacht dat hij zich aanpast maar wel authentiek blijft, dat hij meebeweegt maar niet zichzelf voorbijloopt. Maar hoe doe je dat en wie kan jou daarbij helpen?

loopbaan coaching

Als gediplomeerd loopbaancoach levert THEOS Coaching hoogwaardige loopbaanadvies-trajecten met focus op het vinden van de optimale match tussen mens en baan. Centraal staan de vragen wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik en hoe kom ik daar? Door middel van een aantal inspirerende coachgesprekken, oefeningen en testen krijg je hier antwoord op. Na afronding van het traject heb je duidelijkheid over welke beroepen passen bij jouw unieke talenten, drijfveren en competenties en hoe duurzaam deze banen zijn voor de korte en lange termijn.  Ook heb je een werkbaar en concreet ontwikkelplan dat je helpt je doelen te bereiken.

management coaching

Door de ruime ervaring binnen managementfuncties in het bedrijfsleven kent THEOS Coaching de uitdagingen van een manager als geen ander.
Empathisch vermogen, humor, een no-nonsense instelling en resultaatgerichtheid typeren de werkwijze binnen een traject en zorgen ervoor dat leidinggevenden uitgedaagd worden effectief te reflecteren op hun kernkwaliteiten en persoonlijke drijfveren maar ook op hun dieper gelegen belemmeringen en irrationele gedachtes. Met deze inzichten weten zij vervolgens hun eigen oplossingen te formuleren en in beweging te komen. Hierdoor ontstaat duurzame groei

Bereiken van duurzame groei is onderdeel van de missie en visie van THEOS Coaching. Na het succesvol afronden van een traject is een cliënt in staat zelfstandig verder te gaan en gelijksoortige vraagstukken eigenhandig te aan te pakken. Deze duurzaamheid wordt gemeten door het inzetten van de Coaching Monitor.

loopbaan coaching

“Wat belemmert mij toch bij het doorgroeien in mijn baan?”
“Is mijn baan de baan die ik móet doen of die ik wíl doen?” Of: “Het wordt tijd voor iets anders!”. Relevante vraagstukken die menig manager bezighouden

Managementcoaching

Organisaties veranderen snel: wat vandaag goed is, is morgen vaak niet meer goed genoeg. Competenties verwerven en oude gewoontes afleren.
Jezelf aanpassen zonder je identiteit te verliezen. Kan ik dat leren?

personal coaching

Leren grenzen stellen, effectiever communiceren, gezonde balans werk-privé, etc. Je weet hoe belangrijk ze zijn en je wilt het zo graag maar stapt toch vaak weer in diezelfde valkuil. Wat is dat toch en hoe kan ik mezelf hierin ontwikkelen?

locatie

Hoofdlocatie van THEOS Coaching is het Business Center in Almere, centraal gelegen in Almere Stad en op loopafstand van het Centraal Station. Vanuit Amsterdam en Utrecht is het slechts 30 minuten rijden. 
Daarnaast beschikt THEOS Coaching ook over locaties in Utrecht, Amsterdam en Amersfoort.

Sessies kunnen bovendien digitaal plaatsvinden via Zoom en natuurlijk is een combinatie van live en digitaal óók mogelijk.

loopbaan coaching

Management coaching

personal coaching

Voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek op korte termijn kun je dit formulier invullen. 

Heb je behoefte aan meer informatie of is er een situatie die je wilt voorleggen? Laat dan een bericht achter op het formulier. Er wordt dan binnen 24 uur contact met je opgenomen. 

Bellen kan ook:

 06 41 84 76 52

nieuwsbrief ontvangen?
schrijf je nu in

Voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek op korte termijn vul je dit formulier in. Bellen kan ook: 06 41 84 76 52

meest recente blog berichten

NLLD ontwikkeladvies THEOS Coaching

Kosteloos ontwikkeladvies

Alle werkenden en werkzoekenden in Nederland kunnen per 1 augustus kosteloos een ontwikkeladvies aanvragen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur, de zogenaamde Nederland leert door regeling (NLLD).

lees meer »
wie ben ik

Wie ben ik?

De vraag “Wie ben ik?” is eigenlijk een gemene vraag. Gemeen omdat het een lastige en veelomvattende vraag is om te beantwoorden. Gelukkig zijn er tips, tools en tricks om er achter te komen!

lees meer »

E-ffectief communiceren

In deze tijd van social distancing is het vrijwel onmogelijk om één op één gesprekken te voeren. Naast (beeld)bellen is er nog en optie: mail-coaching. in dit blog: achtergrond en handige tips.

lees meer »
feedback ontvangen TSC

Feedback ontvangen

Vaak nog moeilijker dan feedback geven, is feedback ontvangen, m.n. negatief getinte feedback. Onze trots, ego en eigenwijsheid zit het vaak in de weg

lees meer »

schrijf je in voor de periodieke nieuwsbrief met tips voor persoonlijk leiderschap, loopbaankansen en ontwikkeladviezen